Snel naar

Laatste nieuws

De 12 van Maarsbergen - nieuwbouw in Den Haag
Schrijf u nu in voor het nieuwbouwproject in Den Haag, de 12 van Maarsbergen. 12 unieke eengezinswoningen vlakbij het Zuiderpark.
12 van Maarsbergen
18596
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18596,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

VERKOOP GESTART – NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR

WONINGTYPEN

De 12 van Maarsbergen bestaat uit een vijftal woningtypen:

HOEKWONING TYPE A
TUSSENWONING TYPE B
MIDDENWONING TYPE C
MIDDENWONING TYPE D
HOEKWONING TYPE E

VERKOOPPRIJS VANAF € 289.750,- v.o.n.

Bent u geïnteresseerd in een van de woningen van ‘De 12 van Maarsbergen’? Neem dan contact op met Frisia Makelaars  of Elzenaar Makelaars en schrijf u in tijdig in. Het inschrijfformulier vindt u hieronder. Er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar dus reageer snel!

Alle woningen hebben een aantrekkelijke tuin en worden compleet, duurzaam en voorzien van een Bruynzeel keuken en Villeroy & Boch sanitair opgeleverd. Verkoopprijzen zijn vanaf € 289.750,- v.o.n.

DOWNLOAD VERKOOPBROCHURE
DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER

DE LOCATIE

Om de hoek van het Zuiderpark, gelegen in stadsdeel Escamp in de wijk Leyenburg worden De 12 van Maarsbergen gebouwd. Een ruim opgezette straat met veel aandacht voor groenvoorzieningen en brede trottoirs. De wijk is goed bereikbaar en door het creëren van extra parkeergelegenheid in de straat toegankelijk voor auto’s. Den Haag Centraal en Kijkduin zijn beide snel bereikbaar.

MEER OVER ARCHITECT

Geïnteresseerd? Schrijf u in!

Bent u geïnteresseerd in een van de woningen van De 12 van Maarsbergen? Laat dan uw gegevens hieronder achter. Frisia Makelaars of Elzenaar Makelaars zal contact met u opnemen.

DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER
LEES DE NIEUWSBRIEF

JA, IK WIL MEER WETEN OVER DIT PLAN

Voornaam
Achternaam
Straat
Huisnummer
Postcode
Plaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Typ uw bericht..

Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep – Gedreven mensen, complexe gebouwen en een piekfijn resultaat.