Snel naar

Laatste nieuws

De 12 van Maarsbergen - nieuwbouw in Den Haag
Schrijf u nu in voor het nieuwbouwproject in Den Haag, de 12 van Maarsbergen. 12 unieke eengezinswoningen vlakbij het Zuiderpark.
12 van Maarsbergen
18596
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18596,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

NOG 1 WONING BESCHIKBAAR

WONINGTYPEN

De 12 van Maarsbergen bestaat uit een vijftal woningtypen. Op dit moment is alleen bouwnummer 4 nog beschikbaar. Dit is een woningtype B.

NOG 1 WONING BESCHIKBAAR

Bijna alle woningen in De 12 van Maarsbergen zijn verkocht. Alleen bouwnummer 4 is nog beschikbaar. Dit is een tussenwoning type B. Heeft u interesse of wilt u meer weten over deze woning? Neem dan contact op met Frisia Makelaars  of Elzenaar Makelaars.

Alle woningen hebben een aantrekkelijke tuin en worden compleet, duurzaam en voorzien van een Bruynzeel keuken en Villeroy & Boch sanitair opgeleverd.

DOWNLOAD VERKOOPBROCHURE

DE LOCATIE

Om de hoek van het Zuiderpark, gelegen in stadsdeel Escamp in de wijk Leyenburg worden De 12 van Maarsbergen gebouwd. Een ruim opgezette straat met veel aandacht voor groenvoorzieningen en brede trottoirs. De wijk is goed bereikbaar en door het creëren van extra parkeergelegenheid in de straat toegankelijk voor auto’s. Den Haag Centraal en Kijkduin zijn beide snel bereikbaar.

MEER OVER ARCHITECT

Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep – Gedreven mensen, complexe gebouwen en een piekfijn resultaat.