1e Paal bij het Courtyard by Marriott Hotel Amsterdam Airport - Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep
Preloader image

Laatste nieuws

1e Paal bij het Courtyard by Marriott Hotel Amsterdam Airport

1e Paal bij het Courtyard by Marriott Hotel Amsterdam Airport

Vandaag 14 mei 2018 is de eerste paal met een feestelijk tintje geslagen. Leo Claus heette iedereen namens hem en zijn broer Rick van harte welkom bij het slaan van de 1e paal van de uitbreiding van Courtyard by Marriott Amsterdam Airport. Hij legde uit dat de paal eigenlijk niet “geslagen” wordt, maar “geboord”.

Dertien jaar geleden hebben ze het initiatief genomen om het hotel wat nu 148 kamers telt, uit te breiden met 111 kamers en straks dus totaal 259 kamer zal tellen. Dit is noodzakelijk om goed mee te kunnen draaien in de “event industrie”. Door de crises in de economie hebben ze dit 2x uitgesteld, maar nu eindelijk vandaag is het zo ver; de bouw van de uitbreiding is gestart.

Zijn broer Rick Claus, legde vervolgens uit dat hun moeder, mevr. J. Claus-Ruts die uit een aannemers familie komt, het startsein zal geven voor de feestelijke start van het project. Genodigden vanuit de branch, gemeente Haarlemmermeer, hoofdaannemer Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep en Vink Installatie Groep waren aanwezig en proostten met een drankje en een lichte lunch op een goed verloop van de bouw, welke over circa een jaar afgerond zal zijn.