de 12 van Maarsbergen - Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep
Preloader image

Laatste nieuws

de 12 van Maarsbergen

de 12 van Maarsbergen

Nieuwbouwproject in Den Haag

De 12 van Maarsbergen is een nieuwbouwproject van een twaalftal eengezinswoningen in de Maarsbergenstraat in Den Haag. Op de plek van een voormalig schoolgebouw is het straks aangenaam wonen in het mooie Den Haag. Architectenbureau Filip Mens heeft voor het ontwerp van dit project vooral de verbinding tussen de bestaande huizen met de nieuwbouw gezocht. Bakels en Ouwerkerk Bouwbedrijf zal met de bouw aanvangen eind 2016. Bent u geïnteresseerd in één van deze woningen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Frisia Makelaars zal de verkoop begeleiden van dit nieuwbouwproject.

De locatie

Om de hoek van het Zuiderpark, gelegen in stadsdeel Escamp in de wijk Leyenburg worden De 12 van Maarsbergen gebouwd. Een ruim opgezette straat met veel aandacht voor groenvoorzieningen en brede trottoirs. De wijk is goed bereikbaar en door het creëren van extra parkeergelegenheid in de straat toegankelijk voor auto’s. Den Haag Centraal en Kijkduin zijn beide op 30 minuten afstand met de tram.

Geïnteresseerd? Schrijf u in!

Bent u geïnteresseerd in een van de woningen van De 12 van Maarsbergen? Laat dan uw gegevens hieronder achter. Makelaar Frisia zal contact met u opnemen.

INSCHRIJVEN