Diensten | Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep
Preloader image

Laatste nieuws

Diensten | Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep
Bakels en Ouwerkerk Groep brengt creativiteit, vakkennis en innovatie samen.
Aannemer Den Haag, Aannemer, Bouwbedrijf, Den Haag, Warmond, Bob, Bakels, Ouwerkerk, Renovatie, hotels, horeca, appartementen, utiliteitsbouw
14840
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14840,nouveau-core-1.0.4,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Wat wij doen

Diensten

bob-verbouwing-blackwhite

Bouw

Bakels en Ouwerkerk Bouw heeft alle disciplines in huis om vanaf het begin te adviseren bij alle mogelijke bouwwerkzaamheden, zodat deze succesvol gerealiseerd worden. Wij zijn vooral actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie van utiliteits- en woningbouw.

 

Wij hechten waarde aan het opleveren van kwalitatieve een hoogwaardige projecten. Om dit te bereiken besteedt Bakels en Ouwerkerk Bouw voldoende zorg aan de detaillering en het materiaalgebruik.

MEER OVER BOUW

Ontwerp

Bakels en Ouwerkerk Groep maakt regelmatig ontwerpen voor nieuwbouw-, verbouw-, renovatie-, restauratie- en interieurprojecten. Wanneer het nodig is, werken wij samen met externe architectenbureaus. Ieder project heeft een eigen omvang en karakter. Wij maken voor ieder project een functioneel en origineel ontwerp.

 

Bij ieder ontwerp wordt er rekening gehouden met de wensen en behoeften van de opdrachtgever, maar ook met de toekomst. Wij vinden het belangrijk dat gebouwen in de toekomst ook voldoende perspectief bieden.

MEER OVER ONTWERP
bob-zakelijkprojectinrichting
bob-woningen-appartementne-bedrijven

Projectontwikkeling

Het ontwikkelen van projecten brengt risico’s met zich mee. Deze risico’s nemen we bij Bakels en Ouwerkerk Projectontwikkeling voor eigen rekening. Daarnaast participeren wij met derden. Door nauwe samenwerkingen kan er binnen korte tijd een efficiënt en effectief ontwerp worden gerealiseerd.

 

Bakels en Ouwerkerk Projectontwikkeling opereert op hoog niveau met kennis op het gebied van technologie, de markt binnen onze branche, creativiteit en innovaties.

MEER OVER PROJECTONTWIKKELING

Onderhoud & Service

De vraag naar totaaloplossingen voor het uitvoeren van allerhande werkzaamheden op bouwkundig- en installatietechnisch gebied neemt steeds meer toe.

 

Deze afdeling is gespecialiseerd in het verrichten van de meest voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden en in het uitvoeren van de kleinere (ver)bouwwerkzaamheden.

MEER OVER BOUWSERVICE
bob-secretaresse-blackwhite

 

Gedreven mensen, complexe gebouwen en een piekfijn resultaat.