Residentie Johan de Witt - Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep
Preloader image

Laatste nieuws

Projecten

Residentie Johan de Witt

Projectinformation

In 2001 schreef de gemeente ‘S-Gravenhage een competitie uit voor de herontwikkeling van het schoolgebouw waarin het Johan de Witt college gevestigd was. De voormalige school is ontworpen door de Haagse gemeentearchitect A.A. Schadee.

De appartementen
In het project zijn op de verdiepingen en in de kapverdieping 14 exclusieve appartementen gerealiseerd. Kenmerkend hierbij is de ruime maatvoering en diverse stijlelementen zoals de hoge plafonds, de brede gang zones met lambrisering en de imposante centrale hal met zijn fraaie hardstenen pilaren en gietijzeren kolommen.

In de kelder van het pand bevinden zich onder meer een fitnessruimte, een sauna met stoom/douchecabine, een solarium ruimte en een gemeenschappelijke wijnkelder. Het is vanzelfsprekend dat alle appartementen zijn voorzien van alle eigentijdse voorzieningen zoals een centraal stofzuigsysteem en een IRS-systeem.

Commerciële functies
Op de begane grond is het gerenommeerde Japanse restaurant Shirasagi gevestigd en Kinderopvang 2 Samen met een internationaal kinderdagverblijf. In het bijgebouw is de begane grond bestemd voor naschoolse opvang en de 1e verdieping voor culturele activiteiten.

Categorie:
Completed, Living, Special, Work
Status:

Gerealiseerd

Type:

Renovatie

Plaats:

Den HaagTerug naar overzicht
Residentie Sophiahof
Completed, Living
Appartementencomplex Spinalonga
Completed, Living