Ons specialisme: Hotels - Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep
Preloader image

Laatste nieuws

Ons specialisme: Hotels

Ons specialisme: Hotels

Hotels worden niet zomaar gebouwd en ontworpen. Een mooi hotel neerzetten is een specialisme, een echt vak. Behalve dat er veel nieuwe hotels ontwikkeld worden, worden er soms ook gebouwen aangewezen die opnieuw worden gerenoveerd en heringericht om als hotel dienst te doen.

Specifieke ervaring en kennis

Bij beide opties staan de functionaliteit en de diensten die een hotel moet bieden, naast natuurlijk schoonheid en design, centraal. Voor het realiseren van zulke grote projecten, is speciale kennis en ervaring noodzakelijk. Bakels en Ouwerkerk heeft dit in huis. Alle bovengenoemde functies en diensten, moeten met kennis van zaken op elkaar aangesloten worden. Ook de logistieke indeling moet kloppen. Daarom zien wij ook toe op het gehele proces, van ontwerp tot ontwikkeling en oplevering.

Hotels van Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep

Met plezier nemen wij dan ook hotelprojecten aan, omdat wij ons met recht een specialist noemen op dit gebied. Benieuwd naar de hotels die wij al gerealiseerd hebben? 

Crown Plaza Hotel Den Haag

De uitbreiding van het Crowne Plaza Den Haag Promenade Hotel met 79 kamers en suites is ook gedaan door Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep. Naast de uitbreiding heeft Bakels en Ouwerkerk de bestaande faciliteiten gerenoveerd en gemoderniseerd. Inclusief het wellness en fitness center van het prominente Promenade Hotel is verbouwd.

Hilton Hotel Rotterdam

Deze grote en opvallende renovatie van het Hilton Hotel in Rotterdam is door Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep gerealiseerd. Het hotel aan het Weena is weer volledig opgefrist en in gebruik genomen door internationale en nationale gasten.

Hotel en Spa Savarin

Dit hotel en spa in Rijswijk is onlangs gerenoveerd en heeft een uitbreiding gekregen. De wellnessfaciliteiten in dit kleine hotel zijn ook vernieuwd en stralen een rustgevende en elegante sfeer uit. Savarin is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Al die ingrediënten – schoonheid, sfeer en kwaliteit – komen samen op één locatie. Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep werkte met trots aan dit project!

EasyHotel van Danzep Hotels

Bovendien heeft Bakels en Ouwerkerk een overeenkomst gesloten om het komende jaar hotels te gaan ontwikkelen voor DanZep, de zogenoemde EasyHotels, waarvan de eerste al in Den Haag staat.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.