Bedrijfsverzamelgebouw Harnasch Poort - Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep
Preloader image

Laatste nieuws

Bedrijfsverzamelgebouw Harnasch Poort

Harnasch Poort

Projectinformatie

  • Een toplocatie, direct aan de noordelijke entree van de A4!
  • Centraal gelegen langs de A4 tussen Den Haag, Delft, het Westland en Rotterdam.
  • Zeer goed bereikbaar met zowel auto, openbaar vervoer als de fiets

 

De HarnaschPolder, centraal gelegen tussen Den Haag, Delft, het Westland en Rotterdam, beslaat een totaal gebied van circa 200 hectare waarvan circa 50 hectare bestemd is als bedrijvenpark. Voorheen bestond de HarnaschPolder voornamelijk uit glastuinbouw. Met de ontwikkeling van de HarnaschPolder ontstaat nu een gebied waar wonen, werken en recreëren een prominente plaats innemen.

 

Het deelgebied Vrij-Harnasch vormt het entreegebied van de Harnasch Polder. Hier is gestart met de eerste ontwikkeling, namelijk ‘Harnasch Poort’. Initiatiefnemer is de v.o.f. Harnasch Poort bestaande uit Residentie Vastgoed Ontwikkeling b.v. gevestigd te Den Haag en ABB Ontwikkeling b.v. gevestigd te Sliedrecht.

 

Harnasch Poort betreft de ontwikkeling van totaal circa 17.000 m² bedrijventerrein, gelegen in de representatieve zone. Dit betekent dat de gevels van de gebouwen een hoogwaardige uitstraling hebben waarbij veel aandacht is voor materiaalgebruik en detaillering. Ook is er uitgebreid aandacht besteed aan de terreininrichting door onder meer het inrichten van groenvoorzieningen.

 

Kortom, een uitstekend klimaat voor bedrijven om zich hier te vestigen. Bedrijven in de milieucategorie 1 tot en met 3 kunnen zich vestigen in Harnasch Poort.

 

Bedrijfsverzamelgebouw en units

Er zijn drie bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd met units die variëren vanaf circa 177 m2 b.v.o. tot circa 241 m2 b.v.o. De units zijn onderling schakelbaar. Door de verschillende afmetingen zijn veel combinaties mogelijk. De vrije hoogte bedraagt circa 6 meter waardoor de mogelijkheid bestaat om de units uit te breiden met een verdiepingsvloer. De constructiehoogte van de verdiepingsvloer bedraagt circa 2,90 m.

 

De units beschikken ieder over 3 parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast is het ook mogelijk om de oprit van de overheaddeur als parkeerplaats te benutten.

 

Parkmanagement

Het bedrijvenschap Harnaschpolder streeft naar een duurzaam en hoogwaardig bedrijventerrein onder andere door middel van parkmanagement. De kosten worden verrekend via de bijdrage aan de vereniging van eigenaren. Wat valt hier onder?

 

  • Beveiliging.
  • Bebording.
  • Communicatie.
  • Onderhoud bedrijfstuinen.

 

Naast deze collectieve taken kunt u ook een aantal extra taken laten uitvoeren zoals collectieve inkoop energie, afvalverzameling en schoonmaak.

Categorie:
Locatie: :

Vrij Harnasch te Den HoornTerug naar overzicht
Buitenwater 2 Warmond
Bijzonder, Gerealiseerd, Wonen
Javastraat 14