Preloader image

Laatste nieuws

Projects

De Haagsche Zwaan / Aptitude Health

Projectinformatie

The Haagsche Zwaan is an office which is different in appearance than the other office buildings in the capital city. Thanks to modern quality architecture in steel and glass and the special geometry, the Haagsche Zwaan is a landmark that you can’t miss from a distance. It is one of the most iconic buildings in The Hague.
Large windows from each floor make breathtaking views over The Hague and beyond. The transparent architecture ensures that all floors of the office have plenty of natural light. And with a floor area of 1,000m2 per floor, there is plenty of workspace.
Category:
Completed, Leisure, Work
Status:

Completed

Design:

Doxs

Type:

Decoration/Technique

Location:

The HagueTerug naar overzicht
Emerson
Completed, Work
Renovatie woonhuis 2e Sweelinckstraat
Gerealiseerd, Wonen

De Haagsche Zwaan / Aptitude Health

Projectinformatie

De Haagsche Zwaan is een kantoorgebouw dat qua uitstraling anders is dan de andere kantoorgebouwen in de hofstad. Dankzij de moderne hoogwaardige architectuur in staal en glas en de bijzondere geometrie, vormt de Haagsche Zwaan een landmark dat al vanaf grote afstand opvalt. Het is dan ook niet voor niets één van de meest iconische gebouwen van Den Haag. Maar de échte belevenis vindt binnen plaats: de grote raampartijen bieden vanaf elke verdieping een adembenemend uitzicht over Den Haag en ver daarbuiten. De transparante architectuur zorgt ervoor dat alle verdiepingen van het kantoor baden  in het daglicht. En met een vloeroppervlakte van 1.000m2 per verdieping, is er alle ruimte om een indeling naar wens te maken.

Category:
Gerealiseerd, Ontspannen, Werken
Status:

Gerealiseerd

Type:

Inrichting / Techniek

Plaats :

Den Haag

Ontwerp:

DoxsTerug naar overzicht
Emerson
Completed, Work
Renovatie woonhuis 2e Sweelinckstraat
Gerealiseerd, Wonen