Projectontwikkeling | Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep
Preloader image

Laatste nieuws

Project

Projectontwikkeling

bob-bouwproject-nacht

Projectontwikkeling

Bakels en Ouwerkerk Projectontwikkeling ontwikkelt projecten voor eigen rekening en risico, participeert met derden of ontwikkelt projecten voor eigenaar/gebruikers. Door de nauwe samenwerking met de overige disciplines binnen de Bouwgroep is de afdeling Projectontwikkeling in staat binnen korte tijd een efficiënt ontwerp te presenteren en deze binnen de gestelde randvoorwaarden te realiseren. Wanneer u er open voor staat, denken wij tijdens het hele proces met u mee en geven wij advies.

Kennis van de markt

Als ontwikkelingsmaatschappij streven wij naar ’weloverwogen’ risico’s. Op het gebied van techniek, marktkennis, creativiteit en innovaties willen wij binnen de gehele Bouwgroep op een hoog niveau opereren. Hierdoor kunnen wij redelijk nauwkeurig inschattingen maken om risico’s tot een minimum te beperken. Wij zorgen voor het gewenste eindresultaat.

bob-hotels
bob-bouwenmetkraan

Eigen ontwikkeling

Vanwege de groeiende vraag naar het compleet ontwikkelen van vastgoedlocaties is in 2003 Residentie Vastgoed Ontwikkeling opgericht. Deze ontwikkelingsmaatschappij is een volwaardig zusterbedrijf van Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep. Gezamenlijk, maar ook individueel, opereren beide bedrijven in de vastgoedmarkt.

Bekijk onze projecten

Sorry, no posts matched your criteria.

 

Wilt u vastgoed ontwikkelen? Zoekt u een (bouw)partner of een ervaren bouwbedrijf?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.