Residentie Vastgoed Ontwikkeling | Vastgoedprojecten
Preloader image

Laatste nieuws

Residentie Vastgoed Ontwikkeling | Vastgoedprojecten
Schrijf u nu in voor het nieuwbouwproject in Den Haag, de 12 van Maarsbergen. 12 unieke eengezinswoningen vlakbij het Zuiderpark.
12 van Maarsbergen
21747
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21747,nouveau-core-1.0.4,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Uitgedacht plan · De juiste locatie · Sfeer · Kwaliteit

Residentie Vastgoed Ontwikkeling

Het proces

Als ontwikkelingsmaatschappij streven wij naar het realiseren van een optimaal product. Een goed uitgedacht plan, de juiste locatie, sfeer en kwaliteit zijn voor ons bepalend voor een goed eindproduct. Gedurende alle stadia van het ontwikkelings- en bouwproces behouden wij een permanente betrokkenheid.

Een nauwe samenwerking met de architect gedurende het ontwerpproces en daarna met Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep gedurende het bouwproces. Naast duurzaam en aanpasbaar bouwen zijn een aangenaam leefmilieu in combinatie met een bouwkundige hoogwaardige kwaliteit begrippen die bij ons hoog in het vaandel staan. Aan bouwkundige afwerkingniveaus worden door ons geen concessies gedaan.

Uitvoering

Enkele gerealiseerde projecten

RESIDENTIE SOPHIAHOF

Residentie Vastgoed Ontwikkeling realiseert de herontwikkeling van de voormalige “Sophia-stichting”, gelegen aan de Gevers Deynootweg te Scheveningen.

Residentie Sophiahof onderscheidt zich door een grote diversiteit aan woningtypen. Het monumentale pand wordt herontwikkeld tot twee appartementen en drie maisonnettewoningen. Op het achter het pand omsloten sfeervolle binnenhof worden zestien nieuwbouwappartementen en acht ruime stadswoningen gerealiseerd. Alle woningen en appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats(en) in de halfverdiepte parkeergarage.

Residentie Sophiahof kenmerkt zich door een combinatie van monumentale bouw en nieuwbouw die gezamenlijk één geheel vormen; een uniek project waar heden en verleden elkaar ontmoeten. Gelegen op een zeer bijzondere locatie, op loopafstand van strand en boulevard.

Lees meer >

2 HERENHUIZEN – DOORNSTRAAT, DEN HAAG       

In de Doornstraat gelegen op de grens van het Statenkwartier en Scheveningen realiseert Residentie Vastgoed Ontwikkeling 2 riante woningen met een oppervlakte van maar liefst circa 200m2 met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De woningen beantwoorden aan alle eigentijdse eisen van wooncomfort waarbij de ruime maatvoering kenmerkend is.

Het exclusieve karakter wordt mede verkregen  door de royale afmetingen van de diverse vertrekken met een plafondhoogte van ca. 3,10 m. Naast een voortuin, achtertuin en twee balkons beschikken de woningen over een riante woonruimte, 5 / 6 slaapkamers, op iedere verdiepingeen toiletvoorziening en de mogelijkheid tot een extra badkamer.

IDEALE LIGGING

De Doornstraat is gelegen nabij de Scheveningseweg en de Duinstraat. Scheveningen is één van de meest populaire badplaatsen van Nederland, waar het gedurende alle seizoen goed vertoeven is. Wie geniet niet van heerlijk uitwaaien op het strand, flaneren op de boulevard, wandelen langs de zee of fietsen in de duinen. Voor een ontspannen wandeling bevinden zich het Van Stolkpark, het Westbroekpark en het Scheveningse Bos op loopafstand

Lees meer >

Neem contact op met Residentie Vastgoed Ontwikkeling

  Voornaam
  Achternaam
  E-mailadres
  Typ uw bericht..
  [recaptcha]

  Contactgegevens

   

  Residentie Vastgoed Ontwikkeling BV
  Rhône 24
  2491 AP ‘s-Gravenhage
  Postbus 24026
  2490 AA ‘s-Gravenhage
   
  Telefoon: (070) 357 57 70
  info@residentievastgoed.nl