Snel naar

Laatste nieuws

 

Vacature: Uitvoerder bouw

Vacature: Uitvoerder bouw

Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep

Wij zijn een middelgrote bouwonderneming onderverdeeld in de afdelingen bouw, bouwservice, projectontwikkeling, ontwerp en (technisch) vastgoedbeheer. In 2018 bestaat ons bedrijf 50 jaar en heeft veel mooie projecten gerealiseerd, waar we met recht trots op zijn!

Uitvoerder (voor 40 uur per week)

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het geven van dagelijkse leiding aan de bouwplaatsmedewerkers en onderaannemers bij de uit te voeren projecten, ben je eindverantwoordelijk voor de veiligheid op jouw project en is het aan jou een tijdige en kwalitatief goede en winstgevende oplevering te realiseren. In deze functie ben je een belangrijke spil in de organisatie, je werkt nauw samen met de projectleider, directie en natuurlijk met het hele team. Je bent als allrounder werkzaam in een enthousiast team, werkt initiatiefrijk en resultaatgericht.

Kerntaken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden:

De uitvoerder wordt geacht alle van belang zijnde procedures, instructies en voorschriften te kennen en de detailtaken daarin opgenomen uit te voeren.

Wij zoeken:

  • M.B.O./H.B.O. werk- en denkniveauopleiding, verkregen door opleiding en/of praktijkervaring in een vergelijkbare functie; organisatorische en goede communicatieve eigenschappen, alsmede praktijkervaring in een leidinggevende functie. Cursus Basisveiligheid is een pre.
  • Je hebt een flexibele instelling en je bent in staat zelfstandig je functie uit te oefenen;
  • Je kan snel, doordacht en accuraat werken.
  • Je bent in bezit van een B-rijbewijs.
  • Je bent op korte termijn beschikbaar voor deze nieuwe uitdaging.

 

Wij bieden:

  • Een boeiende functie bij een middelgroot bedrijf met een informeel karakter;
  • Volop ontplooiingskansen om je ambities te verwezenlijken;
  • Een open werksfeer met enthousiaste collega’s;
  • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team en meebouwen aan het succes van Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep? Voldoe je aan het bovenstaande profiel? Omschrijf dan kort je ervaring en stuur deze, samen met je C.V. aan: info@bobgroep.nl t.a.v. de heer W.M. van der Kamp

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.