Snel naar

Laatste nieuws

 

Vacature: Werkvoorbereider

Vacature: Werkvoorbereider

Als professional in de bouw weet je op grond van je kennis en ervaring natuurlijk al wat er in deze functie verwacht kan worden. Toch geven we vast een beeld van de concrete werkzaamheden. Als werkvoorbereider binnen Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep ben je verantwoordelijk voor alle voorbereidende en coördinerende activiteiten ten behoeve van de uitvoering en geef je advies op het gebied van werkorganisatie en alle technische aspecten van het project. Je overlegt regelmatig over werkvoorbereidings- en calculatie aspecten met de projectleiders en uitvoerders, je bewaakt de voortgang en signaleert knelpunten op het werk.
Tevens ben je verantwoordelijk voor een goede verstandhouding met opdrachtgevers, kopers en derden en houd je je bezig met het opstellen en beheren van de contractplanning in overleg met de projectleider. De functie van werkvoorbereider omvat daarnaast; het ondersteunen van de uitvoering, het bewaken van het bouwproces, het signaleren van afwijkingen ten opzichte van de planning en de werkbegroting en het verzorgen van de meer- en minderwerk opstellingen. Je houdt je bovendien bezig met het aanvragen en beoordelen van offertes van leveranciers en onderaannemers en het inschatten van mogelijke alternatieven en besparingsmogelijkheden.

Wij zoeken:
· MTS/ HTS werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of praktijkervaring in een vergelijkbare functie;
· Minimaal 3 jaar ervaring als werkvoorbereider;
· Je bent in staat zelfstandig je functie uit te oefenen;
· Je hebt een flexibele instelling;
· Je kunt snel, doordacht en accuraat werken;
· Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wij bieden:
· Een boeiende functie bij een middelgroot bedrijf met een informeel karakter;
· Volop ontplooiingskansen om je ambities te verwezenlijken;
· Een open werksfeer met enthousiaste collega’s;
· Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team en meebouwen aan het succes van Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep? Voldoe je aan het bovenstaande profiel? Omschrijf dan kort je ervaring en stuur deze, samen met je CV aan: info@bobgroep.nl t.a.v. de heer H.J. Verkuyl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.