Verkoop gestart De 12 van Maarsbergen - Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep
Preloader image

Laatste nieuws

Verkoop gestart De 12 van Maarsbergen

Verkoop gestart De 12 van Maarsbergen

Verkoopprijs vanaf € 289.750,- v.o.n.

De 12 van Maarsbergen is een nieuwbouwproject van een twaalftal eengezinswoningen in de Maarsbergenstraat in Den Haag. Op de plek van een voormalig schoolgebouw is het straks aangenaam wonen in het mooie Den Haag. Architectenbureau Filip Mens heeft voor het ontwerp van dit project vooral de verbinding tussen de bestaande huizen met de nieuwbouw gezocht. Bakels en Ouwerkerk Bouwbedrijf zal met de bouw aanvangen eind 2016.

Vijf woningtypen

De twaalf bouwkavels zijn onderverdeeld in een vijftal woningtypen. Er zijn twee hoekwoningen (A en E), twee middenwoningen (C en D) en acht tussenwoningen (B). De kavelgrootte varieert van 97 tot 269 m2. De tuinen liggen op het zuiden, zuidoosten of oosten. Bekijk alle woningtypen.

Schrijf u nu in!

Bent u geïnteresseerd in een van de woningen van ‘De 12 van Maarsbergen’? Neem dan contact op met Frisia Makelaars en schrijf u in tijdig in. Alle inschrijfformulieren moeten maandag 12 september 2016 vóór 17.00 uur ingeleverd worden bij Frisia Makelaars. Uiterlijk woensdag 15 september ontvangen de ingeschrevenen uitsluitsel over de toewijzing.

DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER