Villabouwer Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep
Preloader image

Laatste nieuws

Villabouwer Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep
Bakels en Ouwerkerk Groep brengt creativiteit, vakkennis en innovatie samen.
Aannemer Den Haag, Aannemer, Bouwbedrijf, Den Haag, Warmond, Bob, Bakels, Ouwerkerk, Renovatie, hotels, horeca, appartementen, utiliteitsbouw
17908
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17908,nouveau-core-1.0.4,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Villa's

Villabouwer Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep

de_villabouwer

Dé villabouwer

Bouwen is onze passie. Vaak een ingewikkeld proces met diverse keuzemogelijkheden. Bij Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep wordt het balans tussen het ontwerp, functionaliteit, kwaliteit en de kosten gezocht. Of het nu gaat om een woning, kantoor, bedrijfsgebouw, winkel of hotel, Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep brengt creativiteit, vakkennis en innovatie samen. Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep, villabouwer,  is gespecialiseerd in bouw, ontwerp, projectontwikkeling en bouwservice.

MEER OVER BOUW

Visie van villabouwer BOB

Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep wil de wereld mooier maken. Met duurzame materialen, veilige arbeidsomstandigheden en persoonlijke benadering draagt de villabouwer hieraan bij. Villabouwer hecht waarde aan het opleveren van kwalitatieve en hoogwaardige projecten. Om dit te bereiken besteedt de villabouwer voldoende zorg aan de detaillering en het materiaalgebruik.

MEER OVER BOB
visie_van_villabouwer_BOB
gedreven_villabouwer

Gedreven villabouwer

Jarenlange aannemers ervaring door een team van specialisten zorgen ervoor dat uw wensen worden vertaald naar een technische oplossing. Hierbij worden nieuwe technieken, ingewikkelde processen, korte doorlooptijden en scherpe marktconformiteit door de villabouwer niet geschuwd. Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep is gespecialiseerd in bouw, ontwerp, projectontwikkeling en bouwservice.

NEEM CONTACT OP

Villabouwer zorgt voor de bouw

Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep heeft alle disciplines in huis om vanaf het begin te adviseren bij alle mogelijke bouwwerkzaamheden, zodat deze succesvol worden gerealiseerd. Wij zijn vooral actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie van utiliteits- en woningbouw. Hierbij staan ontwerp, projectontwikkeling en bouwservice centraal.

MEER OVER DIENSTEN
villabouwer_zorgt_voor_bouw
professioneel_ontwerp_door_villabouwer

Professioneel ontwerp door villabouwer

Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep maakt regelmatig ontwerpen voor nieuwbouw-, verbouw-, renovatie-, restauratie- en interieurprojecten. Wanneer het nodig is, werkt de villabouwer samen met externe architectenbureaus. Ieder project heeft een eigen omvang en karakter. Wij maken voor ieder project een functioneel en origineel ontwerp. Bij ieder ontwerp wordt er rekening gehouden met de wensen en behoeften van de opdrachtgever, maar ook met de toekomst. Wij vinden het belangrijk dat gebouwen in de toekomst ook voldoende perspectief bieden. De villabouwer is gespecialiseerd in bouw, projectontwikkeling en bouwservice.

MEER OVER ONTWERP

Villabouwer voor projectontwikkeling

Het ontwikkelen van projecten brengt risico’s met zich mee. Deze risico’s nemen we bij Bakels en Ouwerkerk Projectontwikkeling voor eigen rekening. Daarnaast participeren wij met derden. Door nauwe samenwerkingen kan er binnen een korte tijd een efficiënt en effectief ontwerp worden gerealiseerd. De villabouwer opereert op hoog niveau met kennis op het gebied van technologie, de markt binnen onze branche, creativiteit en innovaties. De villabouwer is gespecialiseerd in bouw, ontwerp en bouwservice.

MEER OVER PROJECTONTWIKKELING
bouwservice_villabouwer

Bouwservice villabouwer

De vraag naar totaaloplossingen voor het uitvoeren van allerhande werkzaamheden op bouwkundig- en installatietechnieken neemt steeds meer toe. Daarom heeft de villabouwer de afdeling Bouwservice opgericht. Deze afdeling is gespecialiseerd in het verrichten van de meest voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden en in het uitvoeren van de kleinere (ver)bouwwerkzaamheden. Meer weten? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

 

Gedreven mensen, complexe gebouwen en een piekfijn resultaat.